Var inte rädd!

Beger mig till Göteborg! hinner inte mer här idag, solen lyser och jag ska spendera dagen med bästa vän! Helt underbart!
Hörs ikväll, kanske?!



Mitt gröna, jordnära arbetsrum!

Här kommer det jag lovat en längre tid. Bilder på mitt arbetsrum. Själv är jag riktigt nöjd och med dessa bilder får ni hålla tillgodo om ni inte kommer hit och kollar själva. Rummet är inte 100 % färdigt, det är lite el som ska dras och lite andra halvroliga saker. Rensa alla skåpen bland annat. Jag glömde även ta bilder till vänster i rummet, men där är 2 hyllor fulla med härliga böcker och mappar, under hyllorna finns en spegel. Svårt att förklara men här kommer i alla fall mitt finfina arbetsrum.






Det kanske kommer fler bilder inom kort om ni har tur!



Våren eller somaren ?

img_0597 (MMS)

När de japanska körbärsträden vid lekplatsen slår ut och blir alldeles ROSA är det total lycka som springer genom hela min kropp. Då vet jag att våren verkligen är här och sommaren kommer inom kort!


?

Jag börjar faktiskt undra var alla era fina kommentarer är någonstans?

Sommar och sol, havet och vinden, det luktar kaprifol.

Idag har jag bloggat i ett år. Inget märkvärdigt egentligen men lite roligt att göra en lite anmärkning på det.

Dagen bjuder på massor av roligheter. Jag och bästa vän ska idag ut på äventyr, detta kan också översättas till ärenden. Underkläder, träningskläder, däck och slang, cykelkorg och diverse saker ska inhandlas. Även gymmet ska besökas och mat ska inhandlas för ikväll bjuder jag bästa vän och finaste Caroline på middag. Äntligen är hon hemkommen från Australien!

Kan även säga att sommaren nästan är här. Benen börjar bli lite brundbrända och näsan är röd efter flera dagar i solen, hur underbart är inte det ?!

Nu duschen sedan ska jag bege mig!


Påsk

näsan är bränd och halsen är hes, man annars har helgen varit toppen! Jag ligger i min säng med datorn i knät och OC spelas på TVn. Orkar inte mycket mer för idag då jag slår igen portarna för idag! Trevlig röd måndag!

Sommarbrända ben

Vad händer här då? INTE mycket om jag får säga det själv. Men finaste vårsolen har visat sig vara en riktig sommarsol så jag håller mig ute så jag tillslut kan kalla mina ben för sommarben! Idag far jag till linköping och släkten med pappa för att fira lite påsk, vilket jag för övrigt tycker är en ganska överskattad högtid. Påskägg hit och påskägg dit.


Finaste vännen är hemma från Australien där hon varit i 2 månader. Ett fint litet besök av henne också ska vi nog hinna med i denna underbara värmen! Nu ska jag gå och fortsätta packa upp mina sommarkläder...

Ha en fortsatt trevlig PÅSK och njut av värmen för snart är det sommar!


Älskade underbara...

Älskade underbara serie är tillbaka i morgon!
Det är såklart ONE TREE HILL jag pratar om. Det är en så fruktansvärt bra serie som jag bara älskar! Det är som en drog. Jag kan inte gå nog..
I alla fall, I väntan på att avsnittet ska komma ut i morgon så är det ju faktiskt så att det kommit ut flera avsnitt denna veckan. Vilket är väldigt bra. Det verkar faktiskt som att alla serier startar upp igen efter lite olika långa upphåll. Men nu så! Äntligen drar det igång.
Början av veckan har spenderats med bästa vän som så snällt hjälpt mig städa heeeeela mitt rum. Det tog sin tid men nu är det så fint! Rent och fint och det både känns och doftar ljuvligt.
Imorgon ska jag till doktorn igen och det kommer nog gå super bra. Efter mitt besök ska jag och finaste vän till stan och handla lite. En t-shirt, ett par shorts, byxor, en bok eller något annat kul! Vi får se vart det slutar!
Så nu, tillbaka till O.C och sängen. Lär slockna inom kort! Puss och godnatt!

It´s all in your head

Kroppen är tränad, solad, skrubbad, intvålad, avsköljd, benen är nyrakade, ögonbrynen är noppade, naglarna är fixade, tvätten är tvättad. Det är bara rummet som inte är städat men det får bli imorgon! Eller någon annan dag. Nu ska jag hoppa i säng med en andra säsong av O.C. Inte helt fel... Helgen har varit en perfekt helg. Så perfekt att jag inte ens orkar skriva vad jag gjort. Det fina håller jag lite för mig själv!
Nu ska jag borsta mitt hår och smörja in mina torra ben. Sedan ska jag lägga mg i sängen och hoppas på att huvudvärken vill ge med sig! Ha en underbar kväll och ladda inför en ny vecka. Det har jag i alla fall gjort hela dagen.

Believe

Jag börjar faktiskt undra lite vart era kommentarer tar vägen? Hallå där, skärpning!
Ligger i min säng med en handduk runt håret och känner att magen kurrar! Får nog göra något åt saken tror jag. Vaknade mig 10 över 6. Tänkte att det va alldeles för tidigt för att gå upp. Hade jag gjort det hade jag somnar hur tidigt som helst i natt. Anyway, somnade om en timme och gick sedan upp och duschade. Och där är vi nu.. Dagen är fullsmäckad med saker som måste göras, packa upp bland annat. Mindre kul.
Have a nice sunny day!

Arlandas blåprickiga golv i mängder.

Sitter på arlanda flygplats i väntan på att mitt plan ska gå... klockan 8 ikväll. Alltså om en timme och 15 minuter. Jag har ätit min middag på pizzahut, smällt i mig en äpplemuffins som inte var speciellt god och läst igenom hela min blogglista. Nu ska jag bara sysselsätta mig lite till. Men med en dator och en hårddisk full med film lär det nog inte bli något problem. Min pappa hämtar mig på flygplatsen idag och det är skönt. Han kommer in och hjälper mig med min 25 kg tunga väska. Att jag aldrig lär mig packa rätt. Till nästa semester ska jag inte packa så mycket. Å andra sidan blir det solsemester den gången så lite klänningar och ett par flippflopp så är problemet löst. I alla fall, min pappa hämtar mig och det ska bli såååååå skönt att komma hem. Jag saknar HEM! Nu ska jag ta och titta på en film, eller någon serie kanske, här är inte så mycket folk, annars hade man kunnat kolla lite på dom i stället. Det är en stor hobby hos mig, jag kan sitta i timmar och studera hur folk beter sig, rör sig, pratar, äter, läser, lyssnar. Jag listan kan göras lång. Men som sagt, med lite folk blir det svårt. Förresten så gick det precis förbi ett sällskap på 4 personer, som såg väldigt förvirrade ut (de visste inte vilken gate de skulle till), som pratade den bredaste norrländska jag någonsin hört. Och då har jag ändå varit i Umeå i nästan en vecka. De kanske kom där ifrån. Nehe, det märks att jag är lite rastlös för nu svamlar jag bara. För övrigt så är jag sugen på vin. Nästa gång vi hörs sitter jag hemma i lilla Ängelholm och fullkomligt njuter av det härliga vårväder denna årstid har att bjuda på...
Ps. Arlandas flygplats har ett platsgolv fullt med prickar. Det är även blått. För den som ville veta liksom!
Ps igen. Mannen bredvid mig äter en påse GOTT&BLANDAT och det ser inte helt fel ut. Han kanske vill bjuda?

Dags för avgång! Det är kapten som talar. ...

img_0593 (MMS)

Dags för avgång! Det är kapten som talar. Tugga ditt tuggummi, stäng av mobiltelefonen och vänta till vi landar innan du sätter på all elektronik igen. Nu lämnar jag UMEÅ för denna gången. Vi ses i Stockholm!


Maneater

Sitter och lyssnar på gammal 80 talsmusik på högsta volymen. Ska snart gå ner och leta reda på ett solarium. Tydligen finns det bara ett enda här inne i stan. Hur sjukt är inte det? Nästa närmsta ligger 45 minuters gångavstånd. Jaja, nog om det. Idag har jag styckat en hel gris och tro det eller ej men det är faktiskt sant. Om sanningen ska fram tyckte jag det va lite obehagligt!
Snart åker jag hem. På fredag åker jag hem och om jag ska vara ärlig igen så har jag faktiskt haft det riktigt bra denna gången, jag har haft fullt upp hela tiden, bakat, lagat mat, satt surdeg och mycket mycket mer! Det har både varot väldigt roligt och lärorikt! Tycker det är bra!
Nej, nu ska jag ta mig ner till stan medan solen fortfarande lyser så fint på gatorna. Kanska ska ta och gå ner och kolla på Umeåälven idag också. När jag kommer tillbaka ska jag i alla fall ta en dusch. Jag känner mig lite GRISIG! Läste ni ironin i det hela? Hahaha. Mobbat, jag sitter jag skrattar åt mig själv! Hahahah!

Riskakor, melon och banan

Jisses vad jag är trött idag. Ändå har jag sovit i lite mer än åtta timmar. Vad händer här liksom? Idag ska jag till skolan igen. Näst sista dagen då vi går fulldag. På fredag blir det bara 3-4 timmar i köket. Inget märkvärdigt alls! Här sitter jag nyduschat och påklädd, ska bara borsta och föna håret och slänga på lite smink sedan ger jag mig av för ännu en dag i köket. Jag tror inte jag kommer röra många centimeter ikväll heller. Lite middag och några avsnitt OC. Det är det jag brukar orka med! Nu blir det blåst i håret!
HAVE A WONDERFUL DAY!

Drinken jag fick av lillasyster för ett pa...

img_0550 (MMS)

Drinken jag fick av lillasyster för ett par veckor sedan såg ut såhär. Och tro mig, den va faktiskt god! Dock vet jag fortfarande inte vad den innehåller så det ska bli intressant att se när jag får reda på de hemliga ingredienserna...


U.G.L.Y

Dessa fula men otroligt sköna skorna går jag runt i om dagarna. Bara så att ni vet...

Varför denna stress?

Frukosten ligger i magen, väskan är packad, tänderna är borstade och rummet är städat. Nu drar jag till skolan!
Puss och hej!

Sommar, sol, vattenmelon, en drink och UMEÅ!

Oj! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Hela förra veckan gick i E.T.T. Några inlägg fick ni allt. Helgen började med jobb hela fredagen. Skönt och väldigt roligt! Lördag morgon åkte jag och lillasyster till vår minsta kusin och moster med man för att fira lillen som inte är så liten längre. Hela 2 år och dagen till äta blev han klippt och allt. Det var en mysigt kalas med massor av presenten, god smörgåstårta som dessutom var hemmagjord, ännu goda labantårta som smakade himmelriket och jag fick ju träffa min mormor som jag inte gjort på väldigt länge! Det va väldigt bra tycker jag. Efter kalaset, när alla hade åkt hem, åkte jag, lillasyster och moster till affären och köpte massor med chips och mega ostbågar. Vi hamnade framför TVn och vid 11 gick vi och la oss. Helt utslagna. Det tar på krafterna att vara på kalas ska jag säga! Vaknade upp vid 7 och va lagom pigg. Gick ner och satte mig vid tv rutan med Mathilda som vaknade trettio minuter senare. Annelie vaknade och sist av alla vaknade Erik, som vid det laget hade sovit 14 timmar. Få ett barn att sova 14 timmar på två år utan att vakna, det är minsann inte dåligt! I alla fall! Åt frukost, packade ihop våra saker och körde hem från Jönköping. Direkt när jag kom hem var det bara att packa om väskan. Träffade bästa vän som så snällt hjälpte mig med detta och vid sjutiden bar det av till Ängelholmsflygplats för att flyga till stockholmo, väntade 2 timmar, flög sedan vidare till ume! Var framme vid tolv, helt utslagen! Direkt till vandrarhemmet, bädda och sedan sov jag sov ett litet barn i 6 timmar. Då ringde min klocka. Imorse var jag tvungen att gå på skor och byxjakt till skolan. Jag hittade vad jag skulle och hur jag tog mig tillbaka till stan får industriområdet från ingenstans tog jag mig till skolan där jag spenderat större delen av dagen! Jag har rimmat, torrrimmat,, brundit, bräserat och gjort massor av annat som har med kött att göra! Jag har även satt en surdeg på jäsning som ska bli baguetter på fredag! Resten av kvällen ska jag spendera här på mitt rum! Jag ska inte röra en fena. På vägen hem från skolan gick jag inom stan och köpte melon, dricka, joghurt och banan som jag kan mumsa på ikväll för jag hade inte planerat att sätta min fot utan för denna dörren, med undantag för toalettbesök. Kvällen ska spenderat framför O.C och inget annat!
Nu känner jag att ni fått en mindre uppsats av mig här och det blev mycket att skriva och ännu mer att läsa men så får det bli ibland. Kan inte hjälpas.
Jag är sugen på sommar, sol, vattenmelon och en drink i min högra hand!



tvåtusenelva

Dagen har inneburit frukost, tentamen på biblioteket, lunch, fika i stan, hem till bästa vän, sola, handla, titta på tv, titta på dvd, fixa, städa och lite därtill! Dagen har varit intensiv men helt okej. En av dagens bästa är nog faktiskt att jag blev godkänd på mitt projektarbete jag skickade in förra veckan! Inte helt illa pinkat! Nu ska jag se ett avsnitt av OC, städa mitt rum och sedan hoppa i bingen. Imorgon kommer bli en mer stressad dag med 8 1/2 timmes jobb, packade och umgänge med bästa vän. Allt går ihop om man bara vill. MEN jag måste sätta fart om jag ska hinna. Tyvärr har jag bara 24 timmar på ett dygn, hade behövt några till de närmsta dagarna! Men det löser sig en vacker dag det också...

Så till er alla som väntar på recept, bilder på arbetsrum, bilder på min vardag, roliga saker som händer. Det får vänta typ till sommaren. Det är nog då jag har lite mer tid. Kanske!

Sov gott och dröm sött!




Ibland önskar jag att jag vore en elefant. Sådan skönhet, elegans.
Dom verkar ha ett bra liv tycker jag!
Men jag har det inte så pjåkigt själv...



Will I survive?

Sitter i mitt nya arbetsrum hos pappa och försöker hitta minsta ligga
gnutta av inspiration till att börja plugga. Kan meddela att det går sådär!
Dagen har bjudit på pannkakslunch och lite packade till både jönköping
och umeå. Ett under att jag är så tidigt med att börja packa. Det är ju hela
3 respektive 4 dagar kvar innan jag åker! Imponerande..
Sitter och väntar på en DRINK min lillasyster ska fixa till mig. Spännande!
Alkoholfri såklart så klockan är tio i två en onsdag, mitt i veckan! Det ska
bli spännande och jag kommer nog med bildbevis senare. Kanske kan jag
luska ur henne receptet också, så ni kan meddela sjukhuset om jag skulle
dö eller något! Ska bli spännande. Nu kommer hon med min drink!
Vi hörs sen, kanske?!

Oh Happy Day

Viktiga händelser i APRIL månad!
Imorgon 6 april. Lillkusin Erik fyller hela 2 år gamma. Stor kille!
Lördag 9 april. Till Jönköping med lillasyster för att fira lillkusin.
Stort kalas med tårta och presenter. Sover över 1 natt.
Söndag 10 april. Flyger till Umeå för en veckas studier.
Fredag 15 april. Flyger hem till kära Ängelholm igen!
Fredag 15 april. Lön, money money money, must be funny!
Onsdag 20 april. One tree hill är tillbaka efter ett alldeles för långt uppehåll!
Torsdag 21 april. 100 dagar kvar innan jag och bästa vän åker till TURKIET!
Fredag 22 april. Finaste Caroline kommer hem efter några månader i Australien.
Det är dom dagarna jag har som är lite roliga hittills!

Keep on dreaming

Jag har börjat plugga!

F.Å.R      I.N.T.E      T.A.P.P.A     M.O.T.I.V.A.T.I.O.N.E.N  !!

Livet som student är inte så lätt som många kanske tror.
(I ärlighetens namn är jag inte så förtjust i det hela för tillfället)
Går och kokar mig en kopp med te och fortsätter med helvetet som
aldrig tar slut!



Idag håller jag fast vid mina drömmar. Idag, imorgon och föralltid!



Skönheten av en helt vanlig tisdag

Klockan är kvart över nio och jag har redan hunnit tvätta 2 tvättar och gå
en promenad på en timme. Det är inte illa. Nu måste jag fortsätta för jag
har fortfarande massor att göra!

Nothing comes easily..

Ungefär såhär känner jag mig för tillfället. Min hjärna är fylld med massor av plugg. Jag har
hållt på i 45 minuter och är redan trött. Egentligen skulle jag behöva sitta här hela dagen +
några timmar till men hur ska detta gå? Jag får kämpa vidare och fika mellan varven. I morgon
tror jag bestämt att jag ska åka ner till biblioteket eller något så jag får lite gjort. För jag har
alldeles för mycket att göra. Hur ska allt hinnas som måste hinnas?! Jag måste hinna. Får skapa
lite fler timmar per dygn denna veckan tror jag bestämt!
Måste fortsätta innan det blir fika med lillasyster och mamma om en liten stund!


Monday morning

Sitter i min säng. Det är måndag och jag har massor av måsten. Sitter fortfarande i
pyjamas och ruttnar lite för varje minut som går. Jag ska nog hoppa in i duschen för
att sedan ta en härlig promenad i det fina vädret vi fått idag. Resten av dagen ska det
pluggas. Måste skriva lite listor också som jag inte gjorde igår. Åh, bäst att sätta igång
om man ska komma någon vart idag.
Ha en underbar måndag. För det är ny vecka och helt nya möjligheter som man så fint
säger!

Listen to the music and start to dance

Det har tyvärr inte blivit ett enda inlägg denna helgen. Men jag har faktiskt mina skäl!
Nej men denna helgen har gått i ett. I fredags var jag och min snälla pappa och fixade
en dator till mig. Så i skrivande stund sitter jag vid en sprillans ny dator! HÄRLIGT! Fredags
sov jag även över med bästa vän och större delen av arbetsrummet blev klart. Lördags
fortsatte städandet och fixandet i rummet och en stor eloge till både min pappa och framförallt
bästa vän som hjälpt mig otroligt mycket i rummet! Dagen har även den spenderats i
arbetsrummet med lite rensning, städning och fix. Nu är det bara småsaker kvar. Så himla skönt
och jag ska försöka få in en bild inom kort på hur det blev!

Nu ska jag packa upp, ladda hem lite avsnitt av lite serier. Lyssna på musik, ta en dusch, äta
lite middag och senare kommer en lista på händelser över APRILmånad. Kan ni förstå?! Det är
redan april. Det är ju helt fantastiskt. Sitter nu med fönstret öppet och från och med nu och några
månader fram så kommer jag inte att stänga det. För vem gillar inte värmen, fågelkvitter och lite
myggbett på lagom bruna sommarben. Dock är det inte sommar än men snart så!
HAVE A WONDERFUL EVENING och glöm inte att dansa loss lite för ikväll är det faktiskt söndagkväll!

RSS 2.0