Paros.

Imorgon anländer vi i Paros hamn. 1900 för att vara exakt. Men innan det ska vi sova, käka frulle, checka ut, rida på åsna, besöka vulkan, bada i varma källor och åka båt i 4 timmar. AWESOME! Ses på paros eller aten eller sverige, vem vet.. ❤


I❤greece


I❤greece


I❤greece


I ❤ greece


Santoooooriniiiii!

Efter nästan en vecka på Naxos tog vi idag båten till Santorini. Här stannar vi till måndag. Ett mellanstopp på Paros innan vi på onsdag befinner oss i Aten. Idag har vi spenderat massor med pengar. Nu håller vi igen till aten, där ska det shoppas kan jag lova!! 
Här på Santorini snyltar vi på hotellets internet så alla sitter och nördar sig på mobilerna! Ni skulle sett oss nu alltså! Nu är klockan 1, vi ligger 60 minuter före så dags att sova! 
Hoppas ni har det bra! Det har vi, XOXO! 
 
Ps. Bilder kommer när jag kommer hem, alla ligger på kameran. Eller förresten utan att lova förmycket kanske jag kan visa några. På återseende! 

Naxos here we come!

Efter några härliga soldagar på Rhodos. Ett sovstopp på Syros är vi nu äntligen på väg till Naxos. Båtresan lär ta ca en timme och fyrtio minuter. Vi vet inte riktigt vad som väntar oss men det sägs vara bra! 
 
Första dygnet var vi väldigt skärrade, alla fyra! Ingen sömn, inget rum och efter att ha gått bargatan aka kondomgatan upp och ner ville vi inget annat än hem. Men som med allt annat får man göra det bästa av situationen och allt har ju löst sig.
 
Nu är det dock hög tid att lägga ner, båten gungar lite och jag tänker inte riskera att kräkas! 
 
Så, ses om ett litet tag! Vi har det bra, vi lever och vi njuter!! 

Let the adventure begin!

 
Nu börjar vi vårt äventyr. Dagen är kommen. Dagen som vi väntat på i 207 dagar! Dagen med stort D. Dagen då vi 4 åker till Grekland och lever loppan i 3 veckor (nästan). Väskan är packad, benen är rakade och maten ligger alldeles snart i magen. E´s pappa kommer hit om 2 timmar och hämtar upp mig och Mathilda. Ner till Köpenhamn och sedan landar vi i natt/morgon. Klockan 4 lokal tid, alltså 3 här hemma landar vi i Grekland. Första dagen, imorgon, gör vi nog inte många knop. Men sen så!
 
Nu är det bara att hoppas på att allt är med.. Är det inte det är nog inte hela världen. Pass och pengar, det kommer man långt på vill jag lova!
Min tanke är ju att man ska vara lite duktig på att uppdatera här så att ni där hemma vet att vi lever i alla fall.
Nu är det dock dags att hjälpa pappa i köket.
Sen är det faktiskt dags! Jag jag kan ju meddela att vädret ser lovande ut, 32 grader och STRÅLANDE sol. För en gångs skull är jag mer glad för min egen skull än för någon annans att just jag ska åka utomlands. Min näsa behöver lite sol. Jag försvinner snart!

Oh oh oh.

Har man turen att appen fungerar igen?! Fingers crossed!


In my dreams!

Häromnatten drömde jag en helt sjuk sak,.Det handlar om min barndomskompis Filippa.
 
Jag tittade på Filippa när hon sportade. Men det var inte vilken sport som helst. Det var blandannat innebandy i balklänning, tennis med armar fyllda av armband, fotboll i bikini och 100 m i endast trosor. Det var endast killar som dömde och de var helt nakna. Alla som hejade på hade hängslebyxor och såg ut som karlsson på taket och som pris fick alla tävlande varsin bil med en manlig strippa på köpet.
Sjuk dröm som var ännu roligare att vakna upp till, kul att komma ihår. Jag minns sällan drömmar, men när jag gör det brukar det sluta med något i denna stilen! Haha
 
That was the lates news from My Dreams. Enjoy!

Juni juli augusti!!

Regnet porlar, åskar bullrar och blixten gländer. Väderstatus just nu! Vad har hänt med vackra fina svenska sommar dagar. Åh andra sidan tycker jag att det är ganska mysigt. Till en viss punkt. Den pukten har nått mig nu. Jag har inte satt foten utanför dörren på 31 timmar och 12 minuter. Jag har ätit, kollar på hela säsong 1 av How I met your mother, varit med mig själv och jobbat. Känner mig något isolerad. Trött på regnet, trött på att inte min hud får lite sol på sig och trött på att gå i jeans och tjocktröja i juli. Men vi har haft några guldkorndagar vädermässigt och jag har haft många många fina dagar denna sommaren som jag kan sjunga om! Nej just det, jag kan ju inte sjunga, glöm det!!
Om 5 dagar åker vi, 5 dagar!! Och det är mycket härligt som händer på dessa 5 dagar. Jag ska jobba, träffa min bästa vän för ostbågedejt, födelsedagsfirande för BF, Karl och deras pappa, Träffa underbara Paulina för lite måndagsmys, handla det sista till resan, packa, kvalitetstid med familjen. Oj det var det jag kom på men det kommer säkert lite saker till som bara måååste göras!
Kanske dags för en promenad i regnet! Japp, så får det bli!
 

Out of inspiration!

Åter en dag med jobb. Men 5 minuters bloggpaus kan jag allt klämma in. Pappa befinner sig för tillfället in the UK. Så jag passar på att jobba hemifrån. Skönt då man slipper slänga på sig smink, snygga kläder och förbereda lunch. Det är skönt att kunna få en mix av hemmajobb och kontorsjobb tycker jag !
 
And I am out of pictures!
Jag tänkte ju lägga in någon snygg bild men efter att ha letat igenom hela datorn och halva internet ger jag upp! Svårt att hitta inspiration liksom. Det är lite så just nu, svårt att lägga fokus på rätt saker. Nu är det mindre än 2 veckor till vi åker till varmare breddgrader. Jag tror faktiskt att det mesta är fixat inför resan. Endast packningen kvar. Det får fixas helgen innan vi åker. Alltså nästa helg. Det är bara en känsla som springer i kroppen. Jag vill åka!!! Är så trött på det tråkiga vädret som någon gav Sverige iår. Dock så har denna någon bestämt sig för att ge oss strålande väder idag och det är ju hur underbart som helst.
 
Kanske att man kan sitta ute och äta middag ikväll. Jag hoppas på det då jag E och C ska ut på stan och fira min examen! Men nu är det kanske ändå dags att återgå till jobbet. På lunchen intar jag solstolen! 
Ha en underbar ONSDAG och njut av livet!

Sunny monday+ blaha blaha

Vaknade av en stålande sol utomhus. Kör över Hallandsåsen och här är det moln
moln moln. Boooring! Hoppas i alla fall att solen stannar på himlen till jag kommer
hem.. Vad jag gör idag? Jobbar. Jag är utmattande trött idag och väntar bara på att
klockan är halv 9 så jag kan ringa till mina kunder... 120 kontakter ska jag beta av
denna veckan. Allt går om man bara vill. Sålänge dom svarar brukar det gå ganska
snabbt. Men allt väntade på att bli vidarekopplad, presentera sig på nytt, och på den
visan är det.. Men nu kanske man ska göra något nyttigt av dagen. Hoppas att ni får en
helt underbar dag och njut av att juli knackade på vär dörr igår!!
 

RSS 2.0